BeNeLux Sets door de jaren heen

België, Nederland en Luxemburg geven al sinds 2003 elk jaar gezamenlijk de officiële BeNeLux Euroset uit. Elke set bestaat uit de nieuwe Euromunten van de Benelux-landen die in een jaar zijn uitgegeven. Deze wettige betaalmiddelen, oplopend van één Eurocent tot en met twee Euro, zijn speciaal geslagen in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’.

Maar ook voor de invoering van de Euro is er een wel eens gezamenlijke muntset uitgegeven. In 1994 bijvoorbeeld gaven de drie landen de speciale ‘50 Jaar Benelux’ zilverset uit. Deze muntset bevatte drie zilveren herdenkingsmunten met een nominale waarde van 10 Gulden, 250 Luxemburgse Franc en 250 Belgische Franc.

Op Beneluxset.nl kunt u natuurlijk de nieuwste set bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Daarnaast zijn onze muntexperts altijd op zoek naar de BeNeLux sets van voorgaande jaren zodat wij dezen ook aan kunnen bieden. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage van de sets, zijn veel van de Eurosets echter lastig te verkrijgen. Sommigen zijn daardoor ook al fors in prijs gestegen.

Op deze pagina vindt u alle BeNeLux sets die u op dit moment kunt reserveren. Ziet u een set die u wilt reserveren? Wees er dan snel bij. Vaak zijn er maar enkele exemplaren verkrijgbaar.

Indien u meer wilt weten over de oudere jaarsets die niet (meer) te verkrijgen zijn, kijkt u op deze overzichtspagina. Daar vindt u onder andere informatie over het thema en de oplage van de eerste BeNeLux Eurosets.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.